Recensies

Recencies

5 comments

 1. Saline Gardien-Toonen

  Loes en Pleun zijn heel betrokken! Ze hebben de tijd genomen om ons en onze wensen te leren kennen. Het resultaat was dan ook onwijs gaaf: een hele persoonlijke, anders-dan-anders ceremonie met een vleugje humor waar wij onszelf echt in terug zagen. Sterk staaltje storytelling! Het is dat je maar 1 keer in je leven trouwt maar anders zouden we ze zo nog een keer vragen:-)

 2. Joanne Bulat-van den Wildenberg

  Het was de beste keuze Loes en Pleun als ceremoniemeesters voor onze bruiloft te hebben! Ze hebben er voor gezorgd dat we als gasten op onze eigen bruiloft waren. Alles was mooi verzorgd, de decoratie, de ceremonie wat perfect was met de mooie zang en de humor gecombineerd met mooie woorden. Ze hebben alles tot in de puntjes geregeld, naast dat het super meiden zijn! We zouden ze aan iedereen aanraden!

 3. Roland en Winneke Peters (schoon)ouders Eva en Gerco

  21 mei 2016: Eva en Gerco trouwen…… Loes en Pleun hebben van de ceremonie een bijzonder moment gemaakt. Voor iedereen die trouwt is de ceremonie natuurlijk een mooi moment. Maar de persoonlijke aanpak, origineel, niet standaard, maakt de ceremonie meer dan bijzonder. Twee (jonge) zussen die samen het bruidspaar in het echt verbinden is al speciaal. De voorbespreking , de toegankelijkheid en hun eigen inbreng maakt dit mogelijk. Mooie complimenten kregen ze van de gemeente trouwambtenaar en van de locatiemanager waar het feest werd gehouden.
  Iedereen was blij…….
  Dus lieve Loes en Pleun: jullie als trouwambtenaren wensen we ieder bruidspaar toe. Jullie maken het EXTRA bijzonder mooi …..

 4. Loes en Pleun hebben van de ceremonie een bijzonder moment gemaakt. Voor iedereen die trouwt is de ceremonie waarschijnlijk het mooiste moment van de dag, maar getrouwd worden door Loes en Pleun is toch anders, zij maken er een heel persoonlijk moment van.
  Tijdens de voorbereiding zijn ze zeer toegankelijk, denken mee en stellen vragen die de ceremonie persoonlijk maken.
  we hebben heel veel complimenten mogen ontvangen. Van de gasten, de aanwezige trouwambtenaar en de locatiemanager. Iedereen was blij en aangenaam verrast.
  Loes en Pleun, mede door jullie sluiten wij deze dag als een warme herinnering in onze harten. DANK!

 5. Wij zijn getrouwd op 7 juli 2017. We waren op zoek naar een spontane trouwambtenaar. Dit hebben we gevonden in Loes en Pleun. Zij hebben onze cermonie prachtig ingevuld en net dat persoonlijke tintje gegeven waar we naar op zoek waren. Wat wij fijn vonden zijn de gesprekken vooraf en de vragenlijsten die naar onze vrienden en familie zijn verzonden. Het resultaat was dat de ceremonie heel bijzonder en persoonlijk was. We vonden het fijn dat Pleun de geloften voorlas en hierdoor een speciaal moment voor ons heeft gecreëerd. We wensen iedereen zo’n fijne trouwambtenaren toe. Dankjewel Loes en Pleun voor de mooie cermonie!

Laat hier een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
trouwons.

info@trouwons.nl
06-52852304
06-13388225

© 2020 trouwons.