Wat doen wij?

Gewoon de liefde vieren? Trouwen? Geloftes hernieuwen? Alles kan!

Tegenwoordig is veel mogelijk gelukkig! De meeste (grote) gemeenten zijn vrij soepel en maken al gebruik van onafhankelijke trouwambtenaren en buitengewone locaties. Helaas is dit alleen nog niet overal zo, maar wij zijn ook in die gevallen meer dan bereid om met jullie mee te denken. Er zijn immers altijd sluiproutes, ook naar het altaar.

Ceremonie

Trouwen bij de gemeente

Willen jullie het liefst alles in een keer officieel doen, dan loopt de ceremonie via de gemeente. Kort gezegd komt dit er op neer dat, indien jullie graag willen dat wij jullie trouwen, de gemeente dit toe moet staan en ons eenmalig moet aanwijzen als ambtenaar van de burgerlijke stand. Tevens dient de ceremonie plaats te vinden op een locatie die door de gemeente is aangewezen als trouwlocatie. Let op, hier betaal je (extra) voor, zeker in de weekenden.

Ceremonieel huwelijk

Wil je meer vrijheid of stemt de gemeente bijvoorbeeld niet met jullie plannen in, dan kun je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Dit houdt eigenlijk in dat jullie op een ander moment voor de wet trouwen (bij de gemeente), dan dat wij dit ceremonieel doen. Zie het als een extra ondertrouw. Dit kan vaak gratis op maandag of goedkoop op andere werkdagen. Tijdens de ceremonie doen wij het dan nog eens dunnetjes over!

Niet alleen geeft dit jullie oneindig veel mogelijkheden (denk aan tijdstip, plaats en de invulling van jullie ceremonie/dag), het scheelt ook vaak veel geld.

Daarbij tekenen jullie en jullie getuigen tijdens de ceremonie een door ons opgemaakt trouwakte, zodat het net zo echt voelt als een ceremonie in een gemeentehuis.

Nogmaals, er zijn aan allebei de mogelijkheden voor- en nadelen verbonden. Deze hangen samen met jullie wensen en ideeën. Graag bespreken wij dit dan ook tijdens een eerste (vrijblijvend) gesprek.

Geloftes hernieuwen

Waarom niet? Hoe mooi is het om na al die jaren elkaar nog eens te vertellen hoeveel je voor elkaar betekent? In dit geval is er altijd sprake van een ceremoniële verbintenis met oneindig veel mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!

Of gewoon de liefde vieren

Soms wil je wel elkaars liefde vieren, maar niet trouwen. We vinden het heel leuk om dit met jullie vorm te geven!

Weddingplanning

We kunnen ook jullie hele dag verzorgen. Met jullie meedenken en alles regelen. Neem contact op over de mogelijkheden.

Waar kunnen wij jullie bij helpen?

  • De voorbereiding
  • De ceremonie
  • (live) zang tijdens de ceremonie
  • Een scala aan ideeën, suggesties en ervaringen
  • The sky is the limit….wij denken graag mee!
Contact
trouwons.

info@trouwons.nl
06-52852304
06-13388225

© 2020 trouwons.